γωνίες συσκευασίας τρίεδρες - ανοιχτές

Γωνίες συσκευασίας τρίεδρες (ανοιχτές)

Οι τρίεδρες γωνίες συσκευασίας χρησιμοποιούνται για την προστασία των γωνιών σε υλικά και έτοιμα προϊόντα κατά την μεταφορά και αποθήκευση τους.

Οι ανοιχτές γωνίες συνήθως εφαρμόζονται εντός και εκτός χαρτοκιβωτίων ή σε περιπτώσεις αμπαλάζ για την προστασία των γωνιών από πιθανές φθορές λόγω κρούσης, καθώς οι γωνίες αποτελούν ευαίσθητο σημείο.

Η ειδική σχεδίαση, επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση επάνω στις γωνίες χωρίς να  βλάπτει το προϊόν.

Οι τρίεδρες γωνίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα υλικών και εφαρμογών, χωρίς να υπάρχει περιορισμός λόγω διαστάσεων.

πεδία εφαρμογής.

  • πορτάκια κουζίνας 

  • πορτάκια μπάνιου και ντουλάπας.

  • κορνίζες, βιβλίαπάνελ, κ.α.

Γωνίες συσκευασίας τρίεδρες - ανοιχτές.
 

Υλικό παραγωγής:  μαλακό πολυαιθυλένιο (LDPE)

μέγεθος 60 x 60 x 26 x 1.5

Εύρος εφαρμογής: ανεξάρτητο
 

οικολογική συνείδηση

Οικολογική συνείδηση...  

Σεβόμενοι το περιβάλλον, Συλλέγουμε και ανακυκλώνουμε προϊόντα ώστε να τα μεταποιήσουμε σε κάτι νέο αποτρέποντας το ''ξεφόρτωμα'' τους στη χωματερή συμβάλλοντας έτσι σε ένα καλύτερο αύριο.

Έξυπνος σχεδιασμός...

Οι τρίεδρες γωνίες συσκευασίας είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα χωρίς κόπο και λοιπά έξοδα.

Το σχήμα των προστατευτικών γωνιών συμβάλει στην μέγιστη προστασία των γωνιών από κρούση και στη εξασφάλιση των ευαίσθητων προϊόντων στην τοποθέτηση του προστατευτικού.
Γωνία συσκευασίας τρίεδρη
Business Handshake

Άριστη σχέση τιμής / ποιότητας...

Η μαζική παράγωγη των προϊόντων, μας επιτρέπει να έχουμε τις τιμές μας χαμηλά. προτεραιότητα μας είναι οι συνεργάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι και να ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν σε εμάς.

Gallery

Πλαστικές γωνίες προστασίας ανοιχτού τυπου
γωνίες συσκευασίας τρίεδρες
γωνιες συσκευασιας τριεδρες