Προφίλ επιχείρησης

 

Η ατομική επιχείρηση Delta plast & mould ιδρύθηκε το 1986 από τον Νικόλαο Κακαλίδη και εδρεύει στην περιοχή της Μπαθαρίστρας στη Κόρινθο. η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση πλαστικών ειδών και κατασκευής καλουπιών έγχυσης πλαστικού έχοντας στην διάθεση της ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο με εξειδικευμένα μηχανήματα καθώς επίσης και κάθετο κέντρο κατεργασιών CNC

 

​Η Delta plast & mould ασχολείται με μεράκι και συνέπεια με την παραγωγή πλαστικών για περισσότερο από 30 χρόνια και είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής πλαστικών αντικειμένων και κατασκευής καλουπιών injection moulding. Με τον  εξειδικευμένο εξοπλισμό που παρέχουμε είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε καλούπια παραγωγής πλαστικών καθώς επίσης να αναλάβουμε την παραγωγή των προϊόντων σας.

 

 

Προτεραιότητες μας, είναι η  ικανοποίηση των προσδοκιών των συνεργατών μας καθώς επίσης και η ανταπόκριση στα δεδομένα των εποχών με γνώμονα την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων στα πλαίσια του ανταγωνισμού, σκοπεύοντας την διεύρυνση του κύκλου συνεργατών μας με όραμα την δημιουργία αγαστών και μακροχρόνιων συνεργασιών.