Κατασκευή Καλουπιών χύτευσης πλαστικού

Η κατασκευή καλουπιών έγχυσης πλαστικού είναι μια χρονοβόρα και σύνθετη διαδικασία. για να επιτευχθεί μια ολοκληρωμένη και ποιοτική κατασκευή απαιτούνται ακρίβειες που προσεγγίζουν το εκατοστό του χιλιοστού, μεθοδικότητα  και τον καταλληλο εξοπλισμό.

εχουμε στη διάθεση μας ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο, ειδικά σχεδιασμένο, για την κατασκευή καλουπιών παραγωγής πλαστικών προϊόντων. Το κάθετο κέντρο κατεργασιών CNC εγγυάται ποιοτική μηχάνευση με ακρίβειες που αγγίζουν το 0,002mm.

Η γκάμα των μηχανουργικών μηχανημάτων μας περιλαμβάνει:

  • Κάθετο κέντρο κατεργασιών CNC

  • ηλεκτροδιάβρωση βύθισης

  • Ρεκτιφιέ επιφανειών

  • φρέζα brigeport
  • τόρνο
  • δράπανο κολονάτο κ.α.

Τα κύρια βήματα για την κατασκευή των καλουπιών χύτευσης πλαστικού

μελετη και σχεδιασμος καλουπιου χυτευσης πλαστικου
Μελέτη και σχεδιασμός

Στη μελέτη και τον σχεδιασμό περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που αφορούν την λειτουργία του καλουπιού  τα οποία είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχεδιασθέντος προϊόντος.

μελετη και σχεδιασμος καλουπιου χυτευσης πλαστικου

Επιλογή των υλικών

Η επιλογή των υλικών κατασκευής του καλουπιού γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προϊόντος.

χρησιμοποιούμε μια ευρεία γκάμα από ειδικούς χάλυβες για να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και για να επεκτείνουμε τον χρόνο ζωής του καλουπιού

Κατασκευή Καλουπιού έγχυσης πλαστικού
Μηχανουργικές κατεργασίες

Έχουμε στη διάθεση μας ότι χρειάζεται για τις μηχανουργικές κατεργασίες που απαιτούνται για την κατασκευή των καλουπιών είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε  εξ ολοκλήρου ένα καλούπι χωρίς αυτό  να"αλλάζει χέρια" επιβαρύνοντας σε κόστος τον ενδιαφερόμενο,

παρέχοντας έτσι, οικονομικές και σίγουρες λύσεις